Главните кандидати за президент на Републиканската партия възлагат големи очаквания

...
Главните кандидати за президент на Републиканската партия възлагат големи очаквания
Коментари Харесай

На какво се надяват кандидатите на републиканците в събранието в Айова

Главните претенденти за президент на Републиканската партия разпореждат огромни упования за събранието в Айова идната седмица, като упорстват, че към момента имат късмет да се опълчват на някогашния президент Доналд Тръмп, който води полето от повече от 30 процентни пункта, съгласно междинните стойности на анкетите.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли се борят да бъдат най-хубавата опция на Тръмп. ДеСантис се зарече, че е в конкуренцията за победа, до момента в който Хейли беше по-двусмислена по отношение на крайната си упоритост.

Въпреки ниските си резултати в анкетите, биотехнологичният бизнесмен Вивек Рамасвами също твърди, че ще се показа добре в състезанието на 15 януари, като представителят Триша Маклафлин даде обещание пред The ​​Post, че аутсайдерският претендент ще „ шокира системата “.

Проучванията, извършени преди празниците, демонстрират, че Тръмп получава 51,3% поддръжка, следван от ДеСантис с 18,6% и Хейли с 16,1%.

Рамасвами имаше приблизително единствено 5,9%...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР