Гласувах за по-добрия кандидат. Гласувах за опита, който е така

...
Гласувах за по-добрия кандидат. Гласувах за опита, който е така
Коментари Харесай

Бойко Рашков: До момента няма сериозни нарушения в изборния ден

Гласувах за по-добрия претендент. Гласувах за опита, който е по този начин нужен на нашата страна. Това сподели пред публицисти откакто гласоподава на балотажа на изборите за президент и вицепрезидент служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

„ Ние би трябвало да вземем ограничения за ускорено развиване. За задачата ни би трябвало потвърден началник, началник с опит. Нямаме време за опити. Гласувах и желая да победи оня претендент, за който няма никакви подозрения за връзка със структури, които много дълго време влияеха върху нашето политическо и икономическо развиване и в този момент пробват за бъдеще от 5 години за поддържат претендент, който те са издигнали за поста президент на Република България. Надявам се, че всички българи вършат сходни оценки и че ще вземат най-правилното решения. До момента няма съществени нарушавания в изборния ден “, добави още Бойко Рашков.

За митинга на автомагистрала " Марица ", Бойко Рашков разяснява: " Протести е имало и ще има. Ние с това би трябвало да свикнем. Всеки жител има право да стачкува, когато вижда, че нещо не върви в страната. Не ми се желае в днешния избирателен ден ние да имаме проблеми със свободното напредване по пътищата на страната. Ще създадем всичко допустимо този въпрос, в случай че е сериозен, да бъде решен. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР