Гласувах за единствената демократична партия. Това заяви председателят на ГЕРБ

...
Гласувах за единствената демократична партия. Това заяви председателят на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов гласува, беснее срещу всички: Хаосът е тотален, целта им е Рашков да кърка пред президентството

" Гласувах за единствената демократична партия ". Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, който упражни правото си на избор. Той демонстративно гласоподава без защитна маска макар разпорежданията. Не го обезпокои и никой от секционната комисия. За следващ път Боисов изсипа съществени обвинявания по адрес на служебното държавно управление, неудовлетворен от изборната организация.

" Хаосът, който сътвориха, е забележим. С часове опашки, ЦИК спи. Хиляди тъжби. Спрени машини, няма принтери, цялостен безпорядък. ЦИК спаха до 9 часа, лентяите ", възмути се водачът на ГЕРБ.

" Целта им е Рашков да кърка пред президентството и да провалят изборите ", счита той, визирайки ръководството на служебния кабинет.

 Борисов гласоподава, беснее против всички: Хаосът е цялостен, задачата им е Рашков да кърка пред президентството (ВИДЕО)

" За к'во им е да касират изборите, те и в този момент имат цялата власт. Няма да касираме изборите, с цел да видите до дъно мутренските им имена. Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи. Как не ни затвориха тези деветосептемврийци, същите хора са давали други на прасетата ", още веднъж съпостави актуалната власт с комунистическия режим Борисов.

" Ще се наслаждавате на резултатите. Нека народът си каже вота. Ще се забележим отново, уповавам се ", пророни още той, откакто пусна своя глас.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР