Талантливата актриса, певица и художничка Мила Роберт преди почти две

...
Талантливата актриса, певица и художничка Мила Роберт преди почти две
Коментари Харесай

Мила Роберт зачената случайно на тавана

Талантливата актриса, певица и художничка Мила Роберт преди съвсем две седмици напусна „ Денсинг старс “, само че хората не стопират да приказват за нея. Различна и запаметяваща се – по този начин я дефинират най-близките й хора.
 

Мила Роберт е щерка на певицата и писателка Ваня Щерева и баскетболиста Роберт Гергов. Зачената е инцидентно в една таванска стая. „ Изобщо не съм била в проектите им. Майка ми видяла татко ми на баскетболен мач във Варна, на който отишла с приятелката си, влюбена в различен баскетболист. Написала си в дневника: „ Ще се оженя за Роберт Гергов! ”. Впоследствие се срещнали, само че той си харесвал друга, тя - също различен. Имало обаче заченка на свалка, даже му ходила на посетители в София да спи при него като при прочут. Как са станали, гаджета не знам. Просто на една Нова година нещо си се любонкат. И става белята. Заченали ме в една таванска стая над хубавия апартамент на вуйна ми ”, разкри преди време дъщерята на писателката.

През 2013 година Роберт взе участие във втория сезон на „ X Фактор “ по Нова телевизия, където показва своя версия на песента „ Wicked Game “ на Крис Айзък. Мила приключва актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ в класа на проф. Иван Добчев, който я забелязал година преди да кандидатства в НАТФИЗ на един концерт, който направила пред СФУМАТО. През 2019 година приключва актьорство и прави кавър на песента „ Никой не може “ на Азис, а той самият взе участие в клипа към парчето. Тя в никакъв случай не изневерява на своя жанр. Предлага на своята публика с изключение на разноцветност и свободолюбие и нов метод на мислене през призмата на детето в нея, което е пораснало много бързо.

„ Аз съм се чувствала като възрастен от 5-ти клас. Имам възприятието, че съм живяла извънредно дълго, тъй като от доста дребна съм: желая това, вършим го това. Искам гадже в Пловдив, качвам се на влака и потеглям, нищо, че съм единствено на 13 години. “

„ Имах доста прелестно детство и в това време малко объркващо, дете съм на разведени родители. Останала ми е една горест от това и ми е мъчно да допускам в любовта сред двама души. Не съм ядосана на родителите си, а тъжна, тази горест си стана като претекст на живота ми “, добавя надарената русокоска.

Дъщерята на Ваня Щерева дефинира стила си като „ чалга-пънк “ или „ все тая “. Изобщо не робува на жанрове. Наслаждава се на свободата си в музикален жанр. „ Нося обич в сърцето си и това е магнит за някои хора, за други е „ криндж “ – споделя звездата от „ Денсинг старс “. Тя показа, че отличителният й белег е, че не наподобява на никой различен и точно с това притегля феновете си. Актриса по тапия, музикант по душа, тя не крие, че по никакъв начин не съжалява, че не е се е борила за щат в никой спектакъл, а да прави това, което същински обича и харесва.

„ Обичам да вървя по път, който никой не е минавал, с цел да основа за себе си живота, който имам сега. Въпреки контузиите ми от театралната школа, давам си сметка, че тя ме направи мощен човек. Там има наклонност да се мачкат младите надарени хора, с неразбираема цел. Просто да им се покаже, че живота не хахо-хихи ”, споделя Мила Роберт.

Блондинката е откровена, че в НАТФИЗ доста се пие още от първи курс. „ До хапчета не съм стигала, алкохола ми е уязвимост. Там се построява един дребен пияч ” – споделя през смях щерката на Ваня Щерева.

Оказа се, че като множеството младежи у нас, потопили се в света на изкуството и нощния живот, тя е опитвала опиати и даже за малко се е чувствала подвластна от тях. Наркотиците, които засяга русокоската, най-често били марихуана – време, в което тя и приятелите й просто са разпускали. По-голям проблем за нея обаче били твърдите питиета. „ НАТФИЗ те учи на алкохолизъм “ , споделя щерката на Ваня Щерева, уточнявайки, че поради нездравословните привички, които е построила по време на образованието си в Академията, е решила да скъса вечно с театъра и да се отдаде на музиката, в която е намерила избавление. Понастоящем Роберт не пие и не поглежда към опиати. Неслучайно по тази причина избира да опише трънливия си опит и да даде урок на тези, които занапред ще минат по същия път.

Мила е хубава, дългокрака, дългокоса, надарена, съвременна, изобретателна млада жена. „ Опитвам се да не се регистрирам в шаблони, което също към този момент се е трансформирало в факсимиле. Всеки се прави на несравним. Затова избирам да споделям за себе си, че съм актуален актьор, чийто неповторим гений е да трансформира чалгата в шансони ” – по този начин се разказва изпълнителката на „ Покемон ”.

Закачките ѝ с поп фолка не престават и до през днешния ден, като в авторските ѝ песни, включва „ чалга “ детайли. Песента ѝ „ Покемон “ събира над 1 млн. гледания. Мила е отдадена на творчеството си и винаги  влага максимума от себе си. За фотосите на един  от клиповете си тренира близо 6 месеца, с цел да се научи да танцува на стълб.

„ Денсинг старс ” е детската ми фантазия. Искам да съм принцеса, да се смотавам с хубави рокли. После разбрах, че дори ще ми заплащат за това и незабавно се навих. С танците сме си доста добре. Обичам да танцувам. Даже съм учила какви ли не танци в Театралната академия. Още тогава стана ясно, че няма особена връзка сред това, което си представям, че върша и това, което фактически излиза от тялото ми като придвижвания. Ама нищо. Важното е, че към този момент съм тук. Истината е, че към този момент нямам проблем с това предаване. Ще стане неприятно, в случай че се окаже, че то има проблем с мен. Не обичам да ми споделят какво да върша, по какъв начин да го върша и някакви доста строги потенциали да ме разясняват отвисоко. Освен това не ми харесва да ме юркат, да ме карат да ставам рано, да ме държат гладна, да ме гледат на кръв, в случай че закъснея с 10 минути, да ми се философства доста. Може също по този начин да се каже, че съм малко тромава и напълно леко некоординирана, само че си го обясняваме с това, че съм метър и осемдесет кокона. Вижте да ми дадете някой танцьор по-ячък в кръста и му направете хубава застраховка. Сигурно ще желае да ме подвига. Надявам се да не ми се падне някой упорит, затрупан с пайети и перушина надзорник, тъй като няма да се разберем. Тук съм да се развличам, а не да ставам международна шампионка по кълчене с трудности ” – съобщи в възприятие за комизъм във визитката си в „ Денсинг старс ” Мила, която даде всичко от себе си в шоуто, само че неотдавна отпадна от конкуренцията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР