Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует Каризма стяга къща

...
Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует Каризма стяга къща
Коментари Харесай

Ти да видиш! Миро стяга къща и прави бебе

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует „ Каризма ” стяга къща край София с жена си Ели Златанов. „ Още 4 месеца! Стискайте палци! ”, написа артистът в обществените мрежи и загатна какъв брой време остава до довеждане докрай на плана. Някои от феновете му заподозряха, че може и да чака дете. „ Бебе или къща? ”, „ Пожелаваме ви здраве, мир и цялостна къща, с цел да бъде дом! ”, пишат почитатели на звездата.
 

Явно брачната половинка на Миро е решила да прекарва повече време в България, с цел да бъде покрай него. Доскоро бизнесдамата живееше главно в Лондон, където върти сполучлив ресторант. Сега обаче е трансформирала целите си и желае да е до мъжа си. Преди време изпълнителят имаше съществени проблеми с алкохола и поради работата си Ели даже не подозирала за зависимостта му. Според осведомени тя чувствала виновност, че не го е подкрепила в сложните моменти. Чаровната брюнетка взела решението да стегна просторна къща край София, където да свият фамилно гнездо. А дали в реалност ще се появи и бебе, към момента е рано да се каже.

Миро и благоверната му са женени от 2016 година Те подвигнаха женитба на гръцкия остров Корфу. Както се оказа след това, бракът им не е годен в България, само че това не пречи на артиста и половинката му да се усещат като същинско семейство. Тогава се понесоха какви ли не клюки, най-много свързани с това, че връзката им е цялостен фарс, който да прикрие щенията на Костадинов към личния му пол.

Преди време изпълнителят загатна, че с Ели са подготвени да посрещнат още един член в фамилията „ Аз съм извънредно благополучен човек във връзка с любовта. Имам човек до себе си от дълги години. И в случай че ме питате за бебе- да, работим по въпроса, като се забележим с моята половинка. И е Божа работа по кое време ще стане това ", споделял е Миро.

Той е доста религиозен и във всичките си изявленията приказва за Всевишния. Костадинов е ревнив евангелист още от възпитаник. Едва на 13 години взема решение, че Господ го пази и приема протестантството. Другите религии не го интригуват. Спортът също доста му оказа помощ освен за физическото здраве, само че и за вътрешния баланс. Като дете изпълнителят не обича часовете по физическо образование, само че през последните години преоткрива тренировките и в този момент е в по-добра форма от всеки път. „ Харесва ми най-много по какъв начин се усещам, по-късно ме стимулира и визията, която реализирах ”, разказвал е музикантът, който е трансформирал фитнеса в наложителна част от всекидневието си. Резултатите също са налице.

Миро споделя, че постоянно се осланя на божията помощ в сложните моменти. Най-тежкият интервал в живота му е, когато се борел с алкохолната взаимозависимост. „ Пиех общоприетоо като всеки българин, само че след това започнах да го върша и когато съм радостен, и когато съм печален, и когато съм ядосан. Случи се по този начин, че прекарах цяла една нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле. Бях пил с часове и си споделих, че не може повече да не преставам по този начин - или загивам от това, тъй като този табиет към този момент ме характеризираше като персона, или се измъквам. Справих се благодарение на Бог! ” , споделял е артистът.

Той не крие, че до момента с половинката му са живеели разграничени. Събирали се главно по празници и почивки. Това състояние обаче е напът да се промени, откакто къщата им бъде приключена. „ Нека домът, който градите да е изпълнен с уют, обич и светлина. Детска шум да нарушава спокойствието ви. Бъдете доста щастливи и благословени! ”, пожелават фенове на звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР