Една година измина, откакто Златка Райкова даде живот на малкия

...
Една година измина, откакто Златка Райкова даде живот на малкия
Коментари Харесай

Малкият син на Златка Райкова навърши годинка

Една година измина, откогато Златка Райкова даде живот на дребния си наследник Карен. Момченцето доста наподобява образно на татко си, който носи същото име. Плеймейтката има още едно дете, плод на връзката ѝ с Благой Георгиев- Джизъса. С днешна дата тя е в ледени връзки с някогашния футболист и не ще да го вижда дори на фотография.
 

 

Златка не е от известните персони, които крият децата си. По случай рождения ден тя за първи път сподели Карен - младши в инстаграм. Прави усещане, че детето е одрало кожата на баща си.

Актуалния мъж на Райкова е с арменски генезис и също е някогашен състезател. Известно е, че той е много състоятелен, въпреки че не е споделял какво тъкмо работи. Някои подозират, че продължава да се занимава с черно тото. Навремето Карен Хачатрян бил обещаващ тенисист, само че от Българската федарацият му наложили  доживотна възбрана за спорт  поради уговаряне на изхода на тенис мачове. Така завършила кариерата му на корта.

Златка и бащата на дребния ѝ наследник са дружно от 2 години . Тя забременя единствено два месеца след запознанството им и малко след раздялата с Джизъса. С него по този начин и не стигнаха до брак. В предишното Райкова е била сгодена за ММА боеца Георги Валентинов, само че той също не съумя да я води до олтара.

Плеймейтката нееднократно се е оплаквала, че по време на връзката си с Благой тя е носела парите в къщата. Откакто приключи „ кариерата ” си на сексуален модел, Златка завъртя онлайн магазин за облекла и печели задоволително. Тя се надява да стартира и нов бизнес с чайове за намаляване, с цел да се замогне още повече.

След раздялата със силиконовата русокоска, Благой се ожени за красивата Полина Спасова, само че година по-късно се разведоха. Брюнетката изчака да завърши присъединяване му в „ Сървайвър ”, с цел да му заяви, че желае да се разделят. Георгиев обаче не страда дълго и се залюби с дъщерята на Ванко 1 – Ивана.

През това време Райкова не си губи времето и забременя от новия си сътрудник Карен. Втората ѝ бременност стана причина за бързия ѝ годеж с мургавия арменец, който е с десетина година по-млад от нея. Той ѝ предложи брак по време на отмора на остров Миконос. Семейството постоянно пътува до разнообразни дестинации, най-вече екзотични. Преди няколко месеца те бяха в Тайланд, с по-късно и в Мексико.

Макар че години 40-те, Златка не изключва опцията да роди и още едно дете . След две момчета тя мечтае за щерка. Единственото ѝ безпокойство е, че ще скапе фигурата си. Силиконката бързо съумя да си смъкна непотребните килограми, насъбрани през втората бременност, само че има провисване на кожата на корема. Блондинката даже помоли феновете си да ѝ предлагат доктор, който би могъл да се оправи с казуса. Райкова няколко пъти е лягала под ножа за пластични интервенции, тъй че няма боязън още веднъж да го направи.

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР