Съгражданите на Борис Дали коментират, че той все още живее

...
Съгражданите на Борис Дали коментират, че той все още живее
Коментари Харесай

Ето я любовницата на Борис Дали

Съгражданите на Борис Дали разясняват, че той към момента живее при родителите си в родния си Бобов дол. Новата жена в живота му, която години наред бе със статут на държанка, а неотдавна го подари със наследник, живее в София. Веси отглежда сама бебето, на което е дала име Калоян, а бащата – Борис Дали, ги навестява понякога, само че пък другояче признал детето и даже направил два купона, с цел да почерпи за появяването на новата рожба.

 

През преобладаващата част от времето обаче, артистът е в родния си Бобов дол, където върти всевъзможни действия с изключение на музикалната сцена. До София отскача за участия или когато има присъединяване в покрайнините, само че това е необичайност, защото уговорките му, са най-вече в провинцията.

 

Изглежда Веси, за която се знае, че е била сервитьорка, най-сетне е съумяла да омагьоса Борис Дали и да забременее от него, само че пък за момента към момента не е съумяла да свие гнездо с бащата на отрочето си. Не е загадка, че артистът не би живял на друго място, с изключение на в родния си град, където развива бизнеса си. Не излиза наяве обаче за какво Веси не е поискала да живее при него. Не е изключено, тя да не е одобрявана от родителите му и това да е повода, налагаща да стои настрани от фамилията му. Да не пропущаме и обстоятелството, че в Бобов дол живее и формалната му брачна половинка, която отглежда двамата му синове.

 

За никого не е загадка, че Борис Дали е със слаби ангели. Запознати издават, че връзката му с Веси, която е родом от Харманли, датира от 7 години. По време на фамилния му живот с Лили, тя бе негова държанка. В последна сметка обаче брачната половинка на артиста не устоя на непрекъснатите му и безбройни забежки, в това число и с певици и фамилията им се разпадна. Към днешна дата тя му е гневна и не желае да го вижда даже на фотография.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР