Загрижеността относно икономическото влияние на Китай създаде адски шанс“ за

...
Загрижеността относно икономическото влияние на Китай създаде адски шанс“ за
Коментари Харесай

Съветникът на Байдън подкрепя законопроекта за противодействие на Китай в Латинска Америка

Загрижеността по отношение на икономическото въздействие на Китай сътвори „ пъклен късмет “ за Съединени американски щати да одобряват законодателство, проправящо пътя за повече съглашения за свободна търговия със страните от Латинска Америка, сподели Специален консултант на президента Джо Байдън за района.

Бившият сенатор Крис Дод сподели, че е все по-оптимистично надъхан за приемането на Акта за Америка през Конгреса тази година — който ще хармонизира и разшири съществуващите търговски съглашения на Съединени американски щати с латиноамериканските народи и ще предложи тласъци за „ покрай брега “ произвеждане от Китай.

„ Бихме се радвали да забележим Закона за Америка признат “, сподели Дод пред Financial Times в коридорите на срещата на върха на Concordia Americas в Маями тази седмица.

Попитан за възможностите на законопроекта в година на избори, той сподели: „ Ако ми бяхте задавали този въпрос различен път, бих споделил „ не доста “, само че в тази среда има пъклен късмет. Имате двупартийно, двукамарно предложение от хора, които са високо ценени и уважавани. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР