Маршът на Безсмъртия руски полк, който трябваше да се проведе

...
Маршът на Безсмъртия руски полк, който трябваше да се проведе
Коментари Харесай

Лондон: И тази година няма да се състои марша на Безсмъртния полк

Маршът на Безсмъртия съветски полк, който трябваше да се организира на 9 май 2024 година, е анулиран . По време на марша членовете на фамилиите на починалите нормално демонстрират фотоси на умряли ветерани от Втората международна война, свързани с деня на успеха. Вместо това портрети могат да се демонстрират в коли и на публични места сред 1 и 11 май.

Това заяви английското министерство на защитата в ежедневната си сводка за войната в Украйна.

Според уеб страницата Meduza парадът за Деня на успеха в пет съветски района също е анулиран заради опасения за сигурността.Това включва Брянск, Псков, Рязан, Курск и Белгород.

Изброените райони се намират в Западна Русия и са уязвими за украински офанзиви с дронове. В навечерието на миналогодишния церемониал за Деня на успеха имаше офанзива с дрон против Кремъл.

За втора поредна година, в която маршът на безсмъртния полк се анулира и парадите за Деня на успеха са лимитирани от основание за сигурност.

Тази година встъпването в служба на президента Путин предхожда Деня на успеха и ще се организира на 7 май. Потенциалът за митинг и неодобрение от войната в Украйна евентуално са оказали въздействие върху съветското управление за избора на дата.
 Маршът на „ Безсмъртния полк “ няма да се състои
Маршът на „ Безсмъртния полк “ няма да се състои

Заради риска, който съществува в районите на РФ, освен в Крим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР