Германският доставчик на автомобилни компоненти Continental AG временно възобнови производството

...
Германският доставчик на автомобилни компоненти Continental AG временно възобнови производството
Коментари Харесай

Германският доставчик Continental възобнови работата си в Русия

Германският снабдител на автомобилни съставни елементи " Continental AG " краткотрайно възобнови производството на гуми за леки коли в своя съветски цех в Калуга, оповестява " Automotive News ". По този метод компанията желае да отбрани локалните служащи, които другояче биха могли да се сблъскат със правосъдни проблеми.

" Continental " съобщи, че този ход е ориентиран към посрещане на локалното търсене и е в сходство със глобите, наложени на Москва поради съветското навлизане в Украйна, което управляващите назовават " специфична военна интервенция ".

" Нашите чиновници и мениджъри в Русия са изправени пред тежки законови последствия, в случай че се въздържаме от обслужване на локалното търсене ", предизвестява " Continental ".

Компанията съобщи, че продуктите ѝ са направени за гражданска приложимост " по принцип ".

" Continental " не дава детайлности за евентуалните обвинявания, пред които личният състав може да бъде изправен.

" За да защитим чиновниците си в Русия от правосъдно гонене, краткотрайно ще обновим производството на автомобилни гуми за локалния пазар в нашия цех за гуми в Калуга, в случай че е належащо ", осведоми доставчикът.

Според " Continental " възобновяването на производството не е решение, ориентирано към облага.

Преди това, на 8 март, компанията заяви, че стопира активност в своята фабрика в Калуга, град, който се намира на към 200 км югоизточно от Москва.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР