Левите дами Ваня Григорова и Корнелия Нинова продължават ритането по

...
Левите дами Ваня Григорова и Корнелия Нинова продължават ритането по
Коментари Харесай

О, Ваня скочи на Корни на Цветница

Левите дами Ваня Григорова и Корнелия Нинова не престават ритането по кокалчетата и на Цветница.

В изявление за БНР Григорова, която се явява към този момент водач на %солидарна България “, упрекна Нинова от Българска социалистическа партия за България в поредна операция.

Повод се оказва този път изказванието на Нинова за сглобка на Ваня с ГЕРБ.

Тя се опита да счупи обединението още преди началото на предизборната акция. Отмени пълномощното на господин Таков. Опитваше се да попречи на регистрацията. Продължи да работи против нас и в самата акция, нападна Ваня, о, Ваня, връщайки лентата към локалните избори предходната година, на които на Григорова не и стигна малко, с цел да стане кмет на София.

Всички офанзиви идват не от политическите ми съперници, които са от другата страна чисто идейно, а от тези, които водят яростна, кръвопролитна война в личната си партия, продължи Ваня.

Лидерът на Солидарна България отговори и на други упреци, оправени към нея от Корнелия Нинова, измежду които е и гласуването на високи заплати в Столичния общински съвет – нещо, което, съгласно водача на Българска социалистическа партия, не дава отговор на дадените обещания към работещите в София.

Нинова даже съобщи, че Григорова е „ излъгала доста пъти “.

Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари. Аз предизвиках срещи на кмета Терзиев и представители на медицинските сестри, както и с тези на транспортните служащи. Стигна се до сключване на групов трудов контракт в детското и учебното опазване на здравето и до растеж на заплатите с 30%. Има машинисти, които получиха над 500 лв. нарастване на заплатите си, сподели Ваня.

Григорова посъветва Нинова, „ когато приказва по тематиката за заплатите, да поработи повече в Народното събрание, а по-късно да прави забележки “.

Григорова изясни, че не се постанова да напуща Столичния общински съвет, с цел да взе участие в парламентарните избори. Тя няма да взима даже и отпуска по време на предизборната акция.

Коалиция „ Солидарна България “ се състои от три партии – „ Изправи се, България “, „ Българската Левица “ и „ Обединена социалдемокрация “.

Госпожа Мая Манолова ще бъде част от цялата предизборна акция. Не бих желала да приказваме за първа и втора цигулка, уточни капелмайсторката Ваня Григорова.

Григорова разяснява неналичието на поддръжка от страна на „ Левицата “ поради желанието й да бъде безусловно независима в решенията си.

Исках да имам решаваща роля при определянето на политиките и при кадровото установяване на тези избори. Не мога просто да се прилепя към друга групировка, сподели още, о Ваня.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР