Германската авиокомпания предупреди, че 30 000 са застрашени, тъй като

...
Германската авиокомпания предупреди, че 30 000 са застрашени, тъй като
Коментари Харесай

COVID-19 може да изяде 30 000 работни места в „Луфтханза“

Германската самолетна компания предизвести, че 30 000 са застрашени, защото понижи графика си през зимата до равнища, които не се следят от 70-те години на предишния век, защото търсенето на пътувания се срутва заради пандемията на ковид.
Изпълнителният съвет на най-голямата самолетна компания в Европа съобщи в писмо до чиновниците, че в този момент е " по-трудно от всеки път " да се предскаже по какъв начин ще се развива авиационната промишленост, защото има малко изясненост по отношение на това какъв брой дълго ще се ползват предизвестията за пътешестване или какъв брой бързо може да доде възобновяване на полетите.
Използването на видеоконференции може също по този начин да е трансформирало настройката за пътешестване на фона на екологичните преимущества, до момента в който натискът върху приходите може да тежи и върху туризма, написа бордът в писмото, забелязано от Франс прес.
" Никой не може да планува тези резултати. Въпреки това сме решени да запазим най-малко 100 000 от сегашните 130 000 работни места на Lufthansa Group. Дори сега да нямаме съвсем задоволително работ за работна ръка с подобен размер ".
„ Луфтханза “ съобщи през септември, че повече работни места ще пострадат от оповестените преди 22 000, само че тогава не даде ясно число.
Германската страна през юни се намеси, с цел да вземе 25 % дял от самолетната компания, наливайки девет милиарда евро ликвидност, с цел да поддържа една от най-видимите в интернационален проект компании в страната.
Превозвачът, в това число дъщерните му сдружения Swiss, Austrian, Brussels Airlines и Eurowings, съобщи, че ще заземи 125 самолета повече от плануваното през зимата, предлагайки най-много една четвърт от потенциала на 2019 година, защото чака „ по-малко от една пета “ пасажери спрямо миналата година.
 Криза: Луфтханза регистрира половин милиард евро загуби на месец Криза: " Луфтханза " регистрира половин милиард евро загуби на месец
" Луфтханза " съобщи, че ще редуцира повече работни места от към този момент оповестените 22 000, както и че ще извади още самолети от употреба. Към...
" След лятото, което ни даде всички учредения за вяра, в този момент още веднъж сме в обстановка, която е равносилна на дейно блокиране. "
Тъй като туристическата промишленост се приспособява към пост-пандемичния свят, бордът на самолетната компания съобщи, че " Луфтханза “ ще бъде по-малка, само че и по-ефективна.
Компанията работи в няколко посоки за избавяне на работни места, като в същото време резервира функционалността си. „ Луфтханза “ ще понижи администрацията си с към 30%, също по този начин задържа чиновниците си на кратко работно време.
„ Луфтханза “ регистрира оперативна загуба от 1,3 милиарда евро по предварителни данни за третото тримесечие, само че трите месеца до края на 2020 година наподобяват надалеч по-мрачни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР