Съпругът на евродепутата Франческа Донато, Анджело Онорато, беше намерен мъртъв

...
Съпругът на евродепутата Франческа Донато, Анджело Онорато, беше намерен мъртъв
Коментари Харесай

Намериха мъртъв съпруга на италианска евродепутатка

Съпругът на евродепутата Франческа Донато, Анджело Онорато, беше открит мъртъв в колата си в Палермо. Инцидентът е дипломиран от полицията като тайнствен. Разследващите разполагат с видеозаписи от камери за наблюдаване, само че казусът е да " подредят пъзела " дали мъжът е умрял от естествена гибел, или се е самоубил.
Както се вижда от записите от камерите за наблюдаване, които не са ясни, защото колата е била паркирана в мъртва зона, не е видян нито един евентуално обвинен за убийството на Анджело.
Джипът, който е бил паркиран на едва претрупан сектор от пътя, е бил в мъртвата зона на две камери за наблюдаване.

Кадрите демонстрират, че нито едно транспортно средство не е спряло покрай Range Rover-а на Анджело и че всички транспортни средства, които са записани да минават в тази посока, са били отвън момента на мистериозната гибел.
Единственият вид е нападателят да се измъкне, като се е качил на двуметрова стена, граничеща с автомагистралата, и по този начин да избегне снимането. Прокуратурата назначи аутопсия за изясняване на аргументите за гибелта на мъжа, за който по последни данни се допуска, че се е заушил.

Според италианските медии е изтекла информация къде е бил Онорато в деня на гибелта си - имал е бизнес среща с мъж в Палермо. Освен това медиите оповестяват, че той е имал разногласия с някои длъжници.
Разследващите изслушаха евродепутата и щерка й Каролина, които откриха безжизненото тяло на мъжа. Анджело бил н път за обяд и когато жена му и щерка му се пробвали да се свържат с него несполучливо. Те наблюдавали телефона му и го намерили на необичайно място в колата с подложен колан и вратовръзка на врата.

Според доктор по правосъдна медицина гибелта е настъпила вследствие на задушаване, само че към момента не е ясно дали става въпрос за ликвидиране или самоубийство.

Според Франческа Донато брачният партньор й " в никакъв случай не би се самоубил ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР