ГЕРБ върнаха позициите си. Възраждане увеличава двойно резултата. Това са

...
ГЕРБ върнаха позициите си. Възраждане увеличава двойно резултата. Това са
Коментари Харесай

Политилози: ГЕРБ върна позиции, ”Възраждане” удвоява резултата

ГЕРБ върнаха позициите си. Възраждане усилва двойно резултата. Това са главните заключения на политолоците по БТВ.

Харалан Александорв: 

Добрата вест е, че има трагично малцинство при проруските партии. Процесът е в ход и в случай че въртим рулетката, това може да се промени. Трябва да поздравим ГЕРБ, доста напън видяха тези две години, само че се върнаха. Трябва през разграничителните линии да се случи диалог и компромис. Не мисля,че е допустимо такова договаряне, с изключение на ходатайство в спор. Може да продължи да ръководи служебното държавно управление. 

Даниел Смилов:  

Трябва да изчакаме паралелното броене. Какво се вижда- тези, които провокираха тези предварителни избори може да си помислят. Логично понасят наказване от вота. Ситуацията наподобява на предишните три Народното събрание. Има три блока, които не могат да намерят други партии. Освен Движение за права и свободи явен сътрудник няма. Има опция за сформиране на държавно управление. 

Петър Чолаков:

Реабилитация на ГЕРБ. Рейтингът на Борисов се покачва. Съдбата се смее над хората, които желаеха да го изчегъртат. Резултатът на Политическа партия не би трябвало да се драматизира. Възраждане се усилва два пъти. Нито една групировка в 25,46 и 47 Народно събрание не поставяше под подозрение участието на НАТО и Европейски Съюз, с изключение на Възраждане. Това би трябвало нещо да ни каже. Има Такъв Народ двукратно се свиват. Българска социалистическа партия е това, което си получиха предходната година.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР