ГЕРБ няма за допусне космическо поскъпване на задължителната застраховка “Гражданската

...
ГЕРБ няма за допусне космическо поскъпване на задължителната застраховка “Гражданската
Коментари Харесай

Александър Иванов: ГЕРБ няма да допусне космическо поскъпване на Гражданската отговорност

ГЕРБ няма за допусне галактическо повишаване на наложителната застраховка “Гражданската отговорност ", тъй като тя касае директно 3 млн. български жители. Това сподели в коридорите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Иванов, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

Относно изнесената информация от  “Демократична България ", че това е единствената спънка за влизането ни в еврозоната, Иванов сподели, че от ГЕРБ са постъпили по диалогичен метод като са предложили текст на Министерството на финансите, който да бъде разискван и да се откри баланс - България да стане член на Еврозоната и да няма повишаване на “Гражданската отговорност ".

Той разясни, че политиците могат да приказват и спорят по доста въпроси, само че би трябвало да се слушат специалистите, които показват, че главната причина за неприемането ни е високата инфлация.

“Колегите от Демократична България би трябвало да си напомнят, че след митингите, които правеха образуваха държавно управление под юмрука на президента Румен Радев, което докара страната до инфлация петорно по-висока от предходните години. Инфлацията, до която ни доведоха Мартин Димитров, Христо Иванов, Ивайло Мирчев, Кирил и Асен, е пречката България да бъде призната в Еврозоната ", заключи Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР