Броени дни ни делят от настъпването на първия летен месец

...
</TD
>Броени дни ни делят от настъпването на първия летен месец
Коментари Харесай

32 лева за вход на човек, ако искате да се разхладите недалеч от Пловдив

Броени дни ни разделят от настъпването на първия летен месец - юни. Всеки към този момент е планувал идните почивки по Черноморието или пък в чужбина, само че доста жители остават фенове и на визитата на басейн към Пловдив. 

По тази причина екипът на Plovdiv24.bg  провери има ли към този момент отворени плажове и каква ще бъдат цените през този сезон.

Първото ни предложение е. Работното му време е от 9 сутринта до 18 часа.

Цената за възрастен или дете с височина над 1,40 метра е 32.00 лева, а в случай че детето е под 1,40 м - цената е 18 лв..

Комплексът предлага полудневно потребление на басейните. Ако желаете, можете да си наемете и шатра на стойност 40,00 лева

Басейн " Колибри “, намиращ се на Околовръстния път, към този момент работи и чака посетителите си. Обстановката там е друга от множеството места. Бамбуковите чадъри и зелените палми те придвижват даже за малко като че ли на морето.

Входът през делнични дни – 20 лева,а уикенд – 30 лева Цените им остават непроменени от предишния сезон.

Друго предложение е басейна на  хотел " Рачич "  в началото на село Войводиново.

Плажът там е спокоен, подобаващ за деца, само че и за възрастни. Близост до водата има ресторант с вкусна храна. Цената на входа през седмицата е 15 лв., а през уикенда е 18 лв.. В цената през седмицата са включени чадъра и шезлонга, а през уикенда човек би трябвало да заплати 3 лв., с цел да полегне комфортно. Децата за дете е 7 лв.. 

Спа хотел " Марково " също е посочил ценоразписа си за новия сезон. 

От понеделник до петък възрастен би трябвало да заплати сумата от 25 лева за вход до 17 часа. След този час сумата слиза на 15 лева Ако е съпроводен от дете би трябвало да заплати 10 лева или 5 лв..

През уикенда нещата радикално се трансформират и цената скача на 40 лева денем и 20 лева след 17 за възрастен. За дете през събота и неделя би трябвало да приготвим 15 лева или 10 лв.. 

Хотелът предлага пяна празненства, само че програмата за тях ще бъде обявена по-късно.

Аквапарк " Витус "  намиращ се на Горниводенско шосе към момента не е разгласило цените за сезон 2024. 

Очаква се до дни аквапарк " Санкт Петербург “ или добре познатият плаж на на хотел Санкт Петербург да разгласи новите цени и датата, по кое време ще бъде открит сезона им.

Припомняме, че тази година аквапарк " Акваленд “ няма да отвори порти. Миналата година бе последната за водния актрикцион, който се чака скоро да се реалокира при острова на Адата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР