Гардът на ЦСКА Венцислав Петков говори след поражението от Балкан

...
Гардът на ЦСКА Венцислав Петков говори след поражението от Балкан
Коментари Харесай

Венци Петков: Балкан ни надигра, хвърлихме всички сили

Гардът на ЦСКА Венцислав Петков приказва след провалянето от Балкан с 83:92, което отстрани “армейците ” от плейофите на Националната баскетболна лига. Ето какво сподели баскетболистът на “червените ” след загубата:
 Балкан умъртви шампионските очаквания на ЦСКА и още веднъж доближи до финала в НБЛ Балкан умъртви шампионските очаквания на ЦСКА и още веднъж доближи до финала в НБЛ
“Просто Балкан ни надигра във второто полувреме. Хвърлихме всички сили да се опитаме да се противопоставим, само че в последна сметка те съумяха да ни победят. Всички момчета се хвърлиха, играхме с готовност, просто не ни доближи да ги победим. Опитах се да оказа помощ, само че получих същата травма в третата част и не съумях да доиграя дуела. Под страст съм, благопожелавам на момчетата за успеха. Ще гледаме видео и ще си вършим нашите разбори. Имаме мач за третото място и се надявам да излезем и да играем за победа. Все отново за първа година ЦСКА се завърна в елита и това е доста хубаво нещо. Надявам се да играем все по-добре ”, сподели Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР