Бившият собственик на Левски - Тодор Батков не пропусна да

...
Бившият собственик на Левски - Тодор Батков не пропусна да
Коментари Харесай

Батков: Не пледирам Сираков да напусне, но той трябва да се разбере с всички фракции

Бившият притежател на Левски - Тодор Батков не пропусна да разяснява настоящите събития в обичания му клуб. Адвокатът даже си разреши да подлага на критика Наско Сираков и метода, по който " синята " легенда управлява столичния гранд. Ето какво сподели той пред сътрудниците от Българска национална телевизия. 
 Красимир Димитров: Вече и Локо (Пловдив), и Левски би трябвало да се оглеждат за селекцията
Красимир Димитров: Вече и Локо (Пловдив), и Левски би трябвало да се оглеждат за селекцията

Той акцентира, че дуелът сред " черно-белите " и " сините " е протоколен

" Със Сираков в последно време съвсем не споделяме. На 24 май го очаквам на могилката (б.р. - за тържествата по случай 110-ата годишнина на сините), в случай че реши да пристигна, тъй като там ще са почитателите. Обществения съвет на футболната ни централа.

Хубавото, което беше осъществено е, че се погасиха борчовете - главницата към Национална агенция за приходите и се подписа съглашение за локалните налози, което дава успокоение и няма да има проблем с лицензирането. Лошото обаче е, че липсва разговор, няма връзка. По мое време Левски беше транспарантен, не се опасявах да споделям с медиите, с почитателите. Тренировките бяха отворени, да, имаше и моменти, когато ни псуваха... Ръководителите на Левски би трябвало да си отворят ушите и да слушат какво им споделят хората.

Болно ми е, няма да участваме в Европа, предстоят три мача за здраве. После отново нов цикъл, нова селекция, не престават да бягат надарени деца от клуба. Въпреки всичко Левски ще го има.

Аз имах огромният късмет, даден ми от Бог, да бъда отпред на Левски 14 години. Дадох всичко от себе си, отдръпнах се с достолепие, оставих диря след себе си. Всеки президент на Левски би трябвало да има същата мисъл и цел. На Сираков съм му давал препоръки. Колко пъти съм му казвал " Айде, аз ще ходатайствам и дай да седнем и да се разберем с водача на опозицията измежду публиката ". Обяснявам му, че няма от какво да се опасява, с този човек съм се виждал десетки пъти, псувал ме е, ругали сме се. По мое време Левски беше единен.

Попитан дали Наско Сираков би трябвало да напусне клуба, някогашният необут на " сините " изясни: " Не защищавам Сираков да напусне, само че той би трябвало да се разбере с всички фракции. Феновете ги раздразни това, че те го избраха за страж на акциите, а той стартира да се назовава мажоритарен притежател. В исторически проект притежателят постоянно е бил индивидът, който дава парите, а той не дава. Трябва да търси спомагателни доходи ".
 Юбилеите на Левски се трансформират в самобитни еврокошмари
Юбилеите на Левски се трансформират в самобитни еврокошмари

Не са един и два случаите, в които " сините " не вземат участие в евротурнирите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР