Гангстери обезглавиха 13-годишно момиче, страдащо от аутизъм, след като го

...
Гангстери обезглавиха 13-годишно момиче, страдащо от аутизъм, след като го
Коментари Харесай

Гангстери отрязаха главата на 13-годишно момиче, след като го накараха да гледа как баба му умира

Гангстери обезглавиха 13-годишно момиче, страдащо от аутизъм, откакто го накараха да гледа по какъв начин убиват личната му баба. Марая Лопес е била разпозната с помощта на стоматологична експертиза, откакто фермер намерил главата на детето предишния месец, написа в. " Метро ".

 Фото © Madison County Jail

Бабата, Оралия Мендоза, е била обвързвана с наркобизнеса. Жената е трябвало да придвижи 250 грама метаамфетамини от Джорджия в Алабама, само че пред нея се появили компликации. Тогава Оралия, която работила за рисковия картел Синалоа, написала на собствен другар той да се грижи за внучката ѝ. Съобщението ѝ обаче било прихванато от членове на картела.
 Фото © Madison County Jail

Наркотърговците събудили всички родственици на момичето към четири часа сутринта, казвайки им, че ще ги закарат на безвредно място. Вместо това обаче, Оралия получила няколко рани от нож, след което тя била изоставена на локално гробище, където да ѝ изтече кръвта.
 Фото © Madison County Jail

Марая е следила протичащото се от автомобил. Разчленените ѝ остатъци били открити три дни по-късно. По съмнение в убийството са арестувани двама мъже, които са имало положителни връзки с Оралия и даже са работили дружно с нея.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР