Галя Александрова, която се прочу като лошата свекърва Бонка в

...
Галя Александрова, която се прочу като лошата свекърва Бонка в
Коментари Харесай

Бонка от Пътят на честта страда от два развода

Галя Александрова, която се прочу като неприятната свекърва Бонка в „ Пътят на достойнството “, се радва на мощна известност, само че с мъжете по никакъв начин не й върви – най-малко до момента. Актрисата от театъра в Стара Загора страда от два развода – своя и на щерка си. Затова комбинацията сред персонален опит и гений при нея дава повече от безапелационен резултат.  Ето какво споделя тя по Нова телевизия.  

„ Не беше елементарно да вляза в ролята, само че с повече централизация, с религия и обич към това, което върша като експерт, съумях да пресъздам облика, който стана нарицателен. Навсякъде, където се появя, се веселя на всенародна обич. Хората си вършат селфита с мен, беседват, споделят какъв брой доста ме обичат. Но също по този начин споделят, че като ме гледат, желаят да ме удушат. Добре, че не е по този начин в живота “. След края на фотосите звездата е прекарала месец във Варна, само че към този момент се връща в родната Стара Загора, защото завесата се подвига.

" В края на предишния сезон беше премиерата на „ Осем дами “ – там съм Мами, която не е лишена от провокации, макар че не е централен персонаж. Досега имам над 130 функции в киното, театъра и малкия екран, а тази е изцяло друга. Предстои ми още един нов театър - „ Трите изстрела “, криминале по Агата Кристи с режисьор Невена Митева. Там ще бъда кралица Марго. Доста път извървях “, разяснява още Галя Александрова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР