Футболният мениджър Лъчезар Танев намекна, че тежкото финансово състояние на

...
Футболният мениджър Лъчезар Танев намекна, че тежкото финансово състояние на
Коментари Харесай

Футболен мениджър намекна кога Левски ще има генерален спонсор

Футболният управител Лъчезар Танев загатна, че тежкото финансово положение на Левски напълно скоро може да завърши. Той разкри, че до един-два месеца столичният гранд ще има нов основен спонсор.

Танев е фамилен другар на мажоритарния притежател на " сините " Наско Сираков. Двамата бяха сътрудници в мениджърската компания " Танев, Сираков и Ко ".

" До месец-два Левски ще има нов общоприет спонсор. Със сигурност го споделям, макар че не е моя работа да го върша. Имам информация ", съобщи той.

" В момента не ме учудват загубите на отбора. И ЦСКА падна от Царско село през предишния сезон. Човек, който се занимава професионално с футбол и види по какъв начин е образуван по неотложност тимът, не може да чака нещо за този сезон ", счита сътрудникът.

" За селекцията би трябвало да бъда прям. Когато един клуб няма непоклатимост, доста мъчно бих убедил да пристигна някой. Ще го подведа. Не желая да звучи самохвално, само че нямам опциите и опита с играчи, които взимат по 4000-5000 евро на месец. Има в Бразилия и Южна Америка, само че не работя на това равнище и не мога да оказа помощ ", добави импресариото пред " 7/8 ".

" Паулиньо е Ок. Найджъл Робърта има качества, само че съм песимистичен за него. Холмар Ейолфсон също беше добър. В Барселона дават по 100 милиона евро бруто на година на Меси, което е 10% от бюджета на клуба, само че казусът е, че взимаш 4-5 футболисти, които се провалят и това е разход. В българските клубове също е по този начин. Дават се по 100-200 хиляди евро на година за някой, който се вижда, че не става ", продължи Танев.

Доколкото знам, Петър Хубчев няма български паспорт. Преди време, когато се взимаше различен, се отказваш от единия и той е единствено с немски. Професионалист е, само че ще дам образец със себе си - в случай че съм играл в Левски и са ми дали работа, ще направя компромис. Това е моето схващане. Искам да оказа помощ на клуба и сега има трима-четирима, които могат да се продадат за положителни пари. Единият е българин. Но действителните суми са по-различни ", приключи изявлението си мениджърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР