Футболистите на ЦСКА-София ще бъдат глобени за слабата игра и

...
Футболистите на ЦСКА-София ще бъдат глобени за слабата игра и
Коментари Харесай

Футболистите ще го отнесат за загубата на "ЦСКА-София"

Футболистите на " ЦСКА-София " ще бъдат санкционирани за слабата игра и загубата с 1:2 от " Берое ". Това ще е единствено една от ограниченията, които ще вземе управлението. Възможно е да се стигне и до премахване на играчи от първия състав, сходно на капитана Николай Бодуров, който от август е в недружелюбност. Според Dsport се разисква и анулиране на контракти с част от разочаровалите.

След мача в Стара Загора треньорът Люпко Петрович изброи тези, които са се старали на терена - Брадли Мазику, Петър Занев, Кристиан Малинов и Жанио Бикел. Така всички останали са застрашени от санкции. И най-много португалецът Тиаго Родригес, който прави груби неточности в последните мачове и е надалеч от познатата си форма.

Самият Петрович най-вероятно няма да бъде сменян, макар че агитката на отбора изиска оставката му със викания " Люпко вън! ". Треньорът е измежду най-близките на притежателя на клуба Гриша Ганчев и се употребява с голям заем на доверие. Двамата ще имат диалог през днешния ден или на следващия ден в опит за излизане от рецесията.

Петрович обаче ще има сложната задача да сплоти още веднъж колектива. Още повече че той обществено атакува футболистите с думите: " Играха единствено 5-6 футболисти, а останалите участваха. Мисля, че някои от играчите ми " лежаха ", отказваха се на терена. Явно някои се одобряват за звезди, а това не си проличава. Мислех, че този тим има късмет да " изплува ", да вземе някой трофей. Но не виждам това след днешния мач ".

Феновете на " ЦСКА-София " пък освен дадоха своята присъда против Петрович, само че и желаеха освобождение на част от управлението, най-много на основния управител Стойчо Стоилов, като още веднъж припомниха, че клубът се е преместил от Ловеч в София. " Успяхте да насадите селски нрав на тима. Честито! Кой прави селекцията да си понесе отговорност! Същите мърши и същата скица изгониха и Любо Пенев. Ганчев, прогледни! ", написа във Facebook един от водачите на агитката - Росен Петров-Животното.

Друг от тарторите - Иван Велчев-Кюстендилеца, който е осъден да не посещава мачове за 1 година, пък пусна фотография на агитката в Стара Загора с думите: " Единственото останало от славния армейски клуб ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР