ФСБ все по-често саботира заповедите на Владимир Путин, а броят

...
ФСБ все по-често саботира заповедите на Владимир Путин, а броят
Коментари Харесай

ФСБ все по-често саботира заповедите на Владимир Путин

ФСБ все по-често саботира заповедите на Владимир Путин, а броят на тези, които желаят да изоставен организацията нараства.

Бивш чиновник на ФСБ сподели през проверяващия уебсайт “Важни истории ”, че откакто предходната година Путин забрани на хората да се отдръпват от организацията, до момента в който неговият декрет за частична готовност остава в действие, доста чиновници работят безобразно, надявайки се да бъдат уволнени.

Руският президент разгласи частична готовност на популацията през септември 2022 година, месеци след пълномащабното му навлизане в Украйна. Руският министър на защитата Сергей Шойгу сподели на 21 септември предходната година, че Русия ще се насочи към 300 000 резервисти и някогашни военни с “определени военни специалности и подобаващ опит ”.

Служителите на ФСБ, които желаят да изоставен, все по-често подценяват инструкциите на управлението и правят бойкот

„ Ако пристигна управлението, някои дават отговор непосредствено: „ Ако не ви харесва метода, по който работим, уволнете ни “, твърди източникът.

Той приказва пред изданието при изискване за анонимност. Въпреки това сегашен чиновник на централния офис на ФСБ удостовери изказванията му, оповестява изданието. Newsweek не съумява да ревизира съответните изказвания, само че те отразяват предходна информация за равнищата на неодобрение във ФСБ.

Миналата година Newsweek разгласява поредност от изтекли имейли, за които се твърди, че са разобличили ФСБ. Те изпратени до съветския отстъпник в заточение Владимир Осечкин. Имейлите разкриват гнева и недоволството в организацията от войната в Украйна.

Ситуацията, разказана от “Важни истории ”, значи, че управлението на ФСБ няма различен избор, с изключение на да повери комплицирани задания на неквалифицирани чиновници.

Източници, близки до Кремъл, споделят, че Путин гледа на оставките на високопоставени чиновници като на изменничество

Михаил Ходорковски, съветски магнат в заточение, сподели пред Newsweek през юли, че по-малко от една трета от ФСБ биха били подготвени да поддържат Путин, в случай че в бъдеще възникне протест.

Ходорковски, в миналото най-богатият човек в Русия, преди да приказва против съветския водач, сподели, че постоянно с него се свързват членове на ФСБ. Те споделят, че са били разочаровани от режима на Путин и му оферират “информация ”. По думите му равнището на преданост на хората, обслужващи президента, е „ много ниско “.

„ Мисля, че в случай че на следващия ден има протест и чиновниците на ФСБ би трябвало да защитят Путин, единствено 30% биха били подготвени да създадат това “, сподели Ходорковски.

През април проверяващият уеб страница на Ходорковски Dossier Center, който наблюдава хипотетична незаконна активност на разнообразни хора, свързани с Кремъл, разгласява изявление с Глеб Каракулов, беглец от Федералната работа за защита и някогашен офицер по защитата на Путин.

“Един беглец ни даде изявление. Това е човек, който беше доста непосредствен до Путин. Той беше индивидът, който доставяше връзки за Путин и се разхождаше с телефонна линия до Путин. И по неговите думи, равнището на преданост е доста ниска. ”

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР