Френският президент Еманюел Макрон, който втвърди тона си за имиграцията,

...
Френският президент Еманюел Макрон, който втвърди тона си за имиграцията,
Коментари Харесай

Макрон: Франция не може да приема всички мигранти, ако иска да им осигури добър прием

Френският президент Еманюел Макрон, който втвърди тона си за имиграцията, съобщи, че " Франция не може да приема всички, в случай че желае да ги приема както би трябвало ", съобщи " Франс прес ". Това става няколко дни преди диспути в Народното събрание по този въпрос, отбелязва организацията.

" За да одобряваме всички почтено и отсега нататък, не трябва да сме прекомерно примамлива страна ", добави той в излъчено през днешния ден изявление за радио " Европа 1 ", записано в Ню Йорк.

Преди дебатите за миграцията, планувани за 30 септември в долната и за 2 октомври - в горната камара на Народното събрание, Макрон настоя французите да бъдат " хуманни ", да работят " ефикасно " и да намерят нови подходи към обстановката с имигрантите.

" Ще е неверно да кажем, че миграционният въпрос е някакво табу или примерно, че можем да го слагаме единствено при положение на рецесии ", сподели френският водач.

Макрон призна, че заради незадоволително съдействие в Европа и " неуспех " на опитите за отклоняване на мигрантите назад до границата броят на претендентите за леговище доста е повишен.

Миналата година броят на искащите леговище във Франция е повишен с 23 на 100. Те са по-специално от Албания и Грузия, чиито молби съгласно управляващите са значително голословни, прибавя Агенция Франс Прес. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР