Германската полиция арестува руски гражданин във връзка със смъртта на

...
Германската полиция арестува руски гражданин във връзка със смъртта на
Коментари Харесай

Задържаха руснак за убийството на двама украинци

Германската полиция арестува съветски жител във връзка със гибелта на двама украински жители в дребния южногермански град Мурнау нощес, съобщи ДПА.

Двама мъже от Украйна са били намушкани с нож нощес на територията на търговски център в Мурнау, Горна Бавария. 

Малко по-късно полицията арестувала мъж, който се счита за непосреден обвинен. Той е 57-годишен руснак. Към момента полицията няма информация дали тримата мъже са се познавали, а претекстът за закононарушението към момента не е явен.

 
" Все още сме в самото начало на следствието ", съобщи представителят на полицията Даниел Кац.

Престъплението е осъществено към 17:15 часа локално време пред магазин за хранителни артикули в дребното градче, сподели представителят. Първоначално причинителят избягал, само че 57-годишният обвинен бил арестуван бързо. Полицаите го разкрили на домашния му адрес наоколо до мястото на закононарушението, написа Българска телеграфна агенция.

По данни на полицията жертвите са двама украински жители на 23 и 36 години, които живеят в региона на Гармиш-Партенкирхен. Те са умряли от прободни рани - по-възрастният от двамата непосредствено на мястото на престъплението, а по-младият малко по-късно в болница.

Прокуратурата е подала молба за задържане под стража на 57-годишния мъж и през днешния ден се чака той да се изправи пред арбитър в окръжния съд.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР