Франция е навлязла в четвъртата вълна на коронавирусната пандемия с

...
Франция е навлязла в четвъртата вълна на коронавирусната пандемия с
Коментари Харесай

Четвъртата вълна на ковид удари Франция

Франция е навлязла в четвъртата вълна на коронавирусната пандемия с по-високи темпове в растежа на инфектираните. Това разгласи представителят на държавното управление Габриел Атал, представен от Ройтерс и ТАСС.

Той сподели това след съвещание на кабинета, на което е бил признат нов проект за битка с Ковид-19 за облекчение на натиска върху лечебните заведения и въвеждането на дребни промени в ограниченията като понижаване на санкциите за нарушавания.

Планът планува показване на " здравен паспорт " на влизане да вземем за пример в търговски центрове, заведения за хранене или кина, а също наложителна имунизация на здравните служащи.Това са едни от най-строгите противоепидемични ограничения в Европа, означи Ройтерс.

По думите на представителя темповете на разпространяване на ковид са понастоящем " по-високи от всяка от предходните талази ". Сега във Франция всеки ден се записват по към 10 хиляди нови случая, като 80 на 100 от тях се дължат на разновидността Делта, срещан във всички райони на страната, добави той.

Източник novini.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР