Фокусираме се върху летния сезон, който е изпълнен със слънце,

...
Фокусираме се върху летния сезон, който е изпълнен със слънце,
Коментари Харесай

Няколко полезни съвета как да планирате мечтаната лятна почивка

Фокусираме се върху летния сезон, който е изпълнен със слънце, завършения и, несъмнено, планирането на нашите мечтани почивки. Време е да стартираме да сътворяваме незабравими мемоари и да осъществим желанията си за завършения на непознати или мечтани места. За да си осигурим спокойствието, че почивката ни ще бъде финансово устойчива, споделяме няколко потребни съвета за планирането ѝ.

Разгледайте разнообразни дестинации и включете цялото семейство в планирането:

Първата стъпка е да изберете вярната дестинация и настаняване, които дават отговор на вашия бюджет и желания. Това може да включва разискване на концепциите за почивката на всеки член на фамилията, както и на това, какво бихте желали да вършиме по време на ваканцията ви.

Така ще можете да изберете дестинация, която ще бъде приятна за всички, а освен за един или двама членове на фамилията. Ранната резервация също може да помогне за обезпечаване на най-хубавите предложения, цени, свободни благоприятни условия и освен.

Бюджет и рационални разноски по време на почивката:

Преди да потеглите за определената дестинация е значимо да обмислите всичките си разноски - от превоз и настаняване до храна и сувенири. Също по този начин е значимо да оставите част от бюджета за спонтанни завършения или капризи. Като създадете реален бюджет с фонд „ Допълнителни завършения “, ще можете да се насладите на почивката си без стрес. Ако въпреки всичко сте от вида приключенци, които обичат от време на време да се оставят на изненадите е добре да бъдете готови за всеки миг и да имате на разположение кредитна карта.

Списък на мечтаните дестинации, които ще посетите:

Няма по какъв начин да не включим в листата туристическите атракции, които сте проучили и желаете да видите, плажните линии и заведения за храна. А в случай че на място се изкушите да посетите някой от тези кокетни магазини в централната част на градчето, в което сте отседнали, само че сте единствено с телефон в ръка, умерено може да употребявате кредитната ви карта през цифровия ви портфейл. Само би трябвало авансово да я добавите в него с няколко лесни стъпки.

Подготовка на багажа:

Сигурни сме, че сте в еуфория, пленени от всички рокли на света, които желаете да сложите в куфара си и всички тези, които са сграбчили вниманието ви от лятната ликвидация. И въпреки всичко, в случай че в действителност не спирате да мислите и за слънчевите очила, които сте си харесали, можете още веднъж да разчитате на шопинг колегата ви – UniCredit Shopping Card. Kартата има опция за разсрочване на покупки над 50 лв. на вноски и един спокоен и дълъг интервал на погасяване от 36 месеца. А в случай че разсрочите покупките си на 3 вноски на ПОС терминал на УниКредит Булбанк или в Булбанк Мобайл, то няма да имате и такса за разсрочването. Какво по-хубаво от това?

Планирането на мечтаната отмора не би трябвало да бъде предизвикателство. С разсъдък и предварителна подготовка, можете да осъществите своите пътешественически фантазии, запазвайки финансовата си непоклатимост. Не се колебайте да планирате отмора, която ще ви направи щастливи и изпълнени с незабравими мемоари.         

И не забравяйте, че пътуването на първо място би трябвало да бъде прелестно и презареждащо преживяване, което може да се реализира и с рационални финансови решения.



Текстът е осъществен с поддръжката на УниКредит Булбанк

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР