Физическото издание на Киномания приключи, но най-запалените почитатели могат да

...
Физическото издание на Киномания приключи, но най-запалените почитатели могат да
Коментари Харесай

Киномания продължава онлайн с 10 хитови заглавия

Физическото издание на " Киномания " завърши, само че най-запалените фенове могат да гледат 10 от хитовите заглавия онлайн на платформата Neterra.TV+. Филмите имат единична и пакетни цени и ще радват киноманите до 9 януари 2022 година В онлайн селекцията участват фестивални шлагери, френско кино, мюзикъли, класики.

В партньорство с платформата за онлайн наличие Neterra.TV+ разнообразните киношедьоври ще доближат до повече фенове във всички краища на България. Избраните заглавия са:

" Анет " - ексцентричната рокопера с присъединяване на Марион Котияр и Адам Драйвър откри фестивала в Кан тази година.

" Брак по италиански " на режисьора Виторио де Сика, роден преди 120 години, е с присъединяване на София Лорен и Марчело Мастрояни и има " Златен глобус " за задграничен филм. Богаташът Доменико заживява с проститутката Филумена, която го оплита в неистини, с цел да се ожени за нея. Това е едно от най-паметните партньорства сред Лорен и Мастрояни.

" Кралят на целия свят " на Карлос Саура е испанско-мексиканска продукция с присъединяване на четирима млади танцьори. Тя пресъздава музикални танцови обичаи в Мексико, където по неповторим метод се вплитат покруса, небивалица и действителност.

" Кръстоносният поход " с Летисия Каста и Луи Гарел споделя за родители, които разкриват, че 13-годишният им наследник е продавал фамилни полезности, с цел да финансира план, който ще избави планетата.

" Младите любовници " с присъединяване на Фани Ардан наблюдава връзката на 71-годишна дама с много по-млад от нея мъж. Това е история за пристрастеността, която прекатурва всичко по пътя си.

" Най-лошата персона на света " е отличен с премия за женска роля в Кан за актрисата Ренате Рейнсве. В центъра на сюжета е Джули - млада жена при започване на 30-те, която изживява екзистенциална рецесия, защото не е човек, податлив на обвързване.

" Островът на Бергман " е с присъединяване на Тим Рот, Вики Крипс и Миа Васиковска. Двойка кинаджии отпътува за остров Форьо, известен с това, че на него Ингмар Бергман е живял и творил, само че там границата сред действително и мислено последователно изчезва.

В " Последният рейс " след гибелта на обичната си брачна половинка Мери пенсионерът Том взема решение да предприеме дълго пътешестване. Носейки праха на починалата в дребен куфар, той поема на път от най-северната точка на Шотландия към най-южната точка на острова.

" Сърцето ми танцува " е мюзикъл на режисьора Начо Алварес, приказност от цветове, обилни костюми, комични подиуми и съвършено хореографирани танци. В него звучат песните на италианската и испанска попикона Рафаела Кара, отишла си през юли тази година.

" Царят на смеха " е с присъединяване на Тони Сервило в ролята на великия комедиант Едуардо Скарпета. Неговите пиеси от началото на XX в., както и неподражаемият му актьорски гений са оказали съществено въздействие върху италианската комедийна традиция.

Билетите за всички заглавия от селекцията са налични без абонамент за цяла България, като се оферират разновидностите: 1 филм - 8 лева, 3 кино лентата - 20 лева, 5 кино лентата - 30 лева, всичките 10 кино лентата - 40 лева Може да се намерят на

Проектът " Киномания " е осъществен с поддръжката на Министерството на културата. Киномания е част от Календара на културните събития за 2021 година на Столичната община.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР