Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на българския пазар иновативен продукт

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на българския пазар иновативен продукт
Коментари Харесай

Нови възможности със „Златна сметка“ от Fibank

Fibank (Първа капиталова банка) предлага на българския пазар новаторски артикул –, който дава елементарен и наличен метод за осъществяване на покупко-продажба на злато.

Със „ всички ще имат опция за достъп до най-устойчивия на капризите на времето актив – златото, без да рискуват увреждане или кражба на благородния метал.

от Fibank се открива и поддържа в злато – XAU (1 XAU = 1 тройунция злато). Сметката е подобаваща както за физически лица, по този начин и за бизнес клиенти на банката, като разрешава бързи, лесни и комфортни ежедневни преводи.

Чрез новия артикул на ПИБ клиентите свободно възнамеряват с каква сума и кога желаят да закупят злато, а също по този начин и в кой миг да продадат част или цялата наличност, съгласно моментната динамичност на цената на актива по отношение на лв., еврото и щатския $.

Fibank разгласява ежедневно на адрес: цената на златото, оповестена от Българската национална банка, както и курс купува/продава на XAU към лв., евро и щатски долари.

„ Златна сметка “ можете да откриете през, както и във всеки един офис от огромната клонова мрежа на Първа капиталова банка.

Станете част от новата златна тресчица със „ Златна сметка “ от Fibank.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР