Феновете на Световната купа по ски алпийски дисциплини (най-вече италианските)

...
Феновете на Световната купа по ски алпийски дисциплини (най-вече италианските)
Коментари Харесай

Шок! Сезонът свърши за Доминик Парис


Феновете на Световната купа по ски алпийски дисциплини (най-вече италианските) ненадейно получиха доста неприятни вести. Италианската звезда Доминик Парис няма да взе участие в оставащите надпревари до края на сезона поради тежка травма в коляното, получена на подготовка в Кирхберг.

Така той се причислява към огромния лист на състезатели с контузии и няма да може да оправдае статута си на любимец освен в идния кръг в Кицбюел, ами и като цяло за огромния бистър глобус.

In bocca al lupo, #paris, tornerai più forte di prima! https://t.co/A4Nwt2Txu0 @RaiSport @Eurosport_IT @SkySport @rtl1025 @MediasetTgcom24 @Coninews @ItaliaTeam_it @Corriere @tuttosport @LaStampa pic.twitter.com/U3Cl3nCify
— Fisiofficial (@Fisiofficial) January 21, 2020
Парис е паднал тежко по време на занятие в Кирхберг, което се намира наоколо до именитата писта Щрайф, след което се е подложил на ядрено-магнитен резонанс. Установени са скъсани кръстни връзки в коляното му и дребна фрактура на фибулата.

Освен че бе любимец в Кицбюел, където победи предходната година, Парис приключи на втора позиция във Венген, откакто бе спечелил два пъти в Бормио. В генералното класиране на Световната купа е на четвърта позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР