Феновете на Черно море ще посрещнат по европейски треньора на

...
Феновете на Черно море ще посрещнат по европейски треньора на
Коментари Харесай

Публиката на Черно море посреща по европейски съперник на „Тича“

Феновете на Черно море ще посрещнат по европейски треньора на Крумовград Станислав Генчев в неделя на „ Тича “. Те не са не запомнили, че той бе един от играчите, които освен помогнаха на отбора да оцелее в елита през тежкия сезон 2003/2004, само че и да се класира на влиятелното шесто място.

През лятото само че 2003-та не се знаеше дали Черно море ще го бъде, защото след убийството на Илия Павлов нямаше спонсор. Тогава треньорът Вили Вуцов с тъга събираше тим, само че съумя да върне в него завърналия се от Португалия Илиан Илиев, както и да спазари положителни играчи, измежду които беше Генчев.

В хода на сезона, изключително през пролетта, когато Черно море потегли с 5 следващи победи с помощта на финансовата поддръжка на Красен Кралев, Генчев бе измежду главните играчи на тима и се раздаваше безусловно за неговата идея.

Халфът даже вкара 2 гола при историческия триумф с 3:0 над ЦСКА във Варна, който и до момента си остава най-убедителната победа на „ моряците “ над този противник в елита.

След дуела Вили Вуцов посрещна с усмивка намек на публицист, че ЦСКА не е бил сериозен конкурент, защото е запазил главните си играчи за финала за Купата след дни.

„ Виж, в този момент, 3:0 си е 3:0 и постоянно ще се помни “, отсече по този мотив Вили.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР