Американска сервитьорка стана вирусна, след като се зарече никога повече

...
Американска сервитьорка стана вирусна, след като се зарече никога повече
Коментари Харесай

Изказването на сервитьорка за „евтините“ австралийски клиенти разпали ожесточен дебат относно културата на бакшишите в САЩ

Американска сервитьорка стана вирусна, откакто се зарече „ в никакъв случай повече да не обслужва австралийци “ – само че дългите ѝ изявления за разликата сред нашите култури на бакшишите имаха противоположен резултат грандиозно.

Алексис Заря остана гневен, откакто чакаше на маса от „ евтини “ австралийци, които сега бяха на отмора в Съединени американски щати.

След като натрупа банкнота от 200 $, фамилията заплати напълно, само че не остави бакшиш на Алексис за услугите й – постоянно срещана процедура в Съединени американски щати.

Това накара сервитьорката да се развихри, като я подтикна да разгласява видеоклип в обществените медии, в който разказва облагите си, като в същото време осъжда интернационалните си клиенти и им споделя „ да се оправят “.

Но австралийските консуматори побързаха да ръкопляскат в отговор, акцентирайки очевидните дефекти на културата на предоставяне на бакшиши в Съединени американски щати и потвърждавайки, че видеото й е „ жестоко “.

„ Звучи като проблем, който всички би трябвало да адресирате до вашето държавно управление, а не към австралийците “, прис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР