Кейт Гарауей ще отсъства от Good Morning Britain в четвъртък,

...
Кейт Гарауей ще отсъства от Good Morning Britain в четвъртък,
Коментари Харесай

Кейт Гарауей ще пропусне Good Morning Britain отново, тъй като заместникът на водещата на ITV разкри

Кейт Гарауей ще отсъства от Good Morning Britain в четвъртък, като нейният заместител беше показан преди идния епизод на шоуто.

Известно е, че 57-годишната водеща се показва като водещ водещ в четвъртък заран, макар че от време на време е била в ролята на читател на вести, в случай че Сузана Рийд е хазаин. Разкри се обаче, че Кейт няма да взе участие в шоуто на следващия ден, нито като водещ, нито като читател на вести.

The Mirror схваща, че вместо това Ранвир Сингх и Ед Болс ще водят шоуто дружно в четвъртък сутринта. Към тях в шоуто на ITV ще се причисли сътрудника им Шон Флетчър, който ще играе ролята на читател на вести.

Причината за отсъствието на Кейт не е оповестена, само че се чака тя да се върне в петък. Това е последният случай на неявяване в шоуто, като Кейт от време на време е отсъствала през последните месеци, в това число единствено преди няколко седмици.

Твърди се, че идното й неявяване е било оповестено за първи път в Good Morning Britain в сряда, съгласно Sun. По-рано изданието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР