Хотел в Нешвил е обвинен в нарушаване на федералните закони

...
Хотел в Нешвил е обвинен в нарушаване на федералните закони
Коментари Харесай

Хотел в Нешвил е изправен пред правен контрол за отмяна на произраелската среща на върха поради опасения за „безопасността“

Хотел в Нешвил е упрекнат в нарушение на федералните закони и законите за гражданските права на Тенеси, като е извадил щепсела на произраелски събитие, планувано да се организира идната седмица.

Хотелът на летище Sonesta Nashville ненадейно анулира срещата на върха, проведена от произраелската християнска група HaYovel, базирайки се на „ достоверни закани “, доказани от правоприлагащите органи.

„ Мисля, че хотелът се отхвърли и реши, че просто ще зареже това събитие в Израел седмица преди да се случи, което е доста тъпо за хотела, тъй като това е в нарушаване на Дял II от Закона за гражданските права, както и законите на щата Тенеси “, сподели Хирам Сасър, основен изпълнителен консултант във First Liberty Institute, пред „ Fox & Friends First “ в сряда.

A хотел в Нешвил, Тенеси е изправен пред рецензии за анулацията на произраелско събитие заради хипотетични опасения за сигурността. (John Greim/Loop Images/Universal Images Group ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР