Фенове на Ливърпул поискаха наказание на звездата на Барселона Лионел

...
Фенове на Ливърпул поискаха наказание на звездата на Барселона Лионел
Коментари Харесай

Фенове на "Ливърпул" организираха петиция да бъде наказан Меси за реванша

Фенове на " Ливърпул " желаеха наказване на звездата на " Барселона " Лионел Меси. Според тях петкратният притежател на " Златната топка " би трябвало да пропусне реванша от полуфиналите на Шампионската лига поради удар без топка в главата на Фабиньо.

В интернет даже се появи онлайн петиция, с която да се притегли внимание по въпроса. Организаторите желаят дисциплинарната комисия на УЕФА да прегледа обстановката и да наложи наказване по видеозапис на аржентинския футболист.



Предполагаемият удар без топка идва тъкмо преди Меси да бъде блокиран от Фабиньо и да получи директния свободен удар, от който падна последното попадение в дуела на " Камп ноу ".

" Меси получава свободен удар за това, че удари Фабиньо в главата, и го означи. Това би трябвало да бъде прегледано от УЕФА ", се споделя в петицията, която към този момент е събрала към 3000 подписа.

" Барселона " завоюва първата среща с 3:0 и направи решаваща крачка към финала. В главната на триумфа беше ужасно показване на Меси, който означи втория и третия гол. Той към този момент има 600 гола с екипа на каталунците.

Реваншът на " Анфилд " е на 7 май.

Фотогалерия: Магьосникът Лионел Меси и шоуто му на "Камп ноу " >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР