Фаворитът за за номинацията на демократите за президентските избори в

...
Фаворитът за за номинацията на демократите за президентските избори в
Коментари Харесай

76-годишният Байдън ще предизвика Тръмп да правят лицеви опори

Фаворитът за за номинацията на демократите за президентските избори в Съединени американски щати следващата година, 76-годишният Джо Байдън, съобщи през днешния ден, че ще провокира президента Доналд Тръмп на конкуренция по лицеви опори, в случай че той подлага на подозрение възрастта и здравословното му положение, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Ще му кажа: " Ела, Доналд, ела! Колко лицеви опори можеш да направиш, друже? ", съобщи Байдън в стратегия по телевизия Ем Ес Ен Би Си.

73-годишният Тръмп към този момент загатна, че поради възрастта си Байдън няма късмет да победи на президентските избори през ноември 2020 година

През февруари лекарят на Белия дом сподели, че президентът на Съединени американски щати е в положително общо физическо здраве, макар че показателят му на телесна маса съвсем граничи със затлъстяване.

Тръмп прави малко извършения, като се изключи че играе постоянно голф в парцелите си. Според профилирания публицист Рик Райли обаче той бил податлив да мами, с цел да печели. Така че в случай че Тръмп провокира Байдън на партия голф, изходът може и да не е в интерес на Байдън, отбелязва Франс прес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР