ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Боян Балев: Корнелия Нинова, ако не е председател на партията, е приключила политически

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Трудна и тежка година изпраща Българска социалистическа партия ". Това сподели пред БНР Боян Балев, член на Националния съвет на партията. Вчера Съветът на Българска социалистическа партия изключи Кирил Добрев. Членството на някогашния зам.-председател и сегашен член на Националния съвет е прекъснато като мярка за " партийно влияние ".

" Има груби нарушавания на устава, това не е за първи път. С това гласоподаване се преследват разнообразни цели - с изключение на персоналния претекст, има предпочитание преди Конгреса, след изключването на Кирил Добрев и други делегати на Конгреса да изоставен партията, по този начин на самото съвещание да се сътвори по-различно болшинство, което да върне оставката на Корнелия Нинова. Според мен тази оставка е огромна неистина, тя няма желание да се отхвърля от поста ръководител на Българска социалистическа партия ".

По думите на Балев " огромният проблем на Корнелия Нинова е, че не може да се разграничи от тези хора, от които чисти партията, тъй като самата тя има биография, обвързвана с тях ".

" Корнелия Нинова нямаше да е политик, в случай че не беше поддръжката на тези хора, които в този момент афишира за проблем, за спънка, за съпротива. Това е огромният проблем на Българска социалистическа партия, по тази причина губим доверие. Тя се пробва да се разграничи от себе си ".

Балев добави:

" Основният проблем на Българска социалистическа партия е лидерски. Проблемът на самата Корнелия Нинова е, че, в случай че не е ръководител на партията, е завършила политически. Тя няма политическа вероятност. Няма доверие и вътре в самата партия няма да има въздействието, което има в този момент като ръководител ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР