Медицинска сестра в детската градина, която завърза момиченце с лицето

...
Медицинска сестра в детската градина, която завърза момиченце с лицето
Коментари Харесай

Медицинска сестра в детска градина, виновна за непредумишлено убийство, след като момиченце умря с лицето надолу върху чувала за боб

Медицинска сестра в детската градина, която завърза момиченце с лицето надолу върху чувала за фасул за повече от час и половина, беше наказана за непредумишленото ликвидиране.

37-годишната Кейт Роули повиваше компактно и покриваше деветмесечната Женевиев Мийхан, когато се грижи за нея в детската градина Tiny Toes в Чидъл Хълм, Стокпорт.

Отвратителни фрагменти от камери за видеонаблюдение са снимани моментът, в който жестоко наподобява, че се е „ противил “ на Женевиев, нежно наричана Джиджи от фамилията си – както е видяла да й споделя да се прибере у дома и „ стой да хленчиш “. По-късно тя се чува да споделя на бебето: „ Женевиев, в случай че имахме някакъв късмет да бъдем другари, ти просто го провали “.

На 9 май 2022 година Женевиев беше открита синя и неотзивчива, откакто Роули я пови в одеяло и я сложете в легло с лицето надолу с одеяло, наметнато върху нея. След това здравната сестра сложи чаршаф върху другия завършек на кошарата, ограничавайки видимостта. Известно време по-късно, към 13:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР