Себастиан Вия е отказал оферти от 6 различни отбора, за

...
Себастиан Вия е отказал оферти от 6 различни отбора, за
Коментари Харесай

Себастиан Вия отказал оферти на шест клуба от чужбина, за да премине на Хювефарма Арена

Себастиан Вия е отказал предложения от 6 разнообразни тима, с цел да премине в Лудогорец. Предложенията са били от разнообразни съветски, турски, аржентински, бразилски и колумбийски отбори. Някои от офертите са били по-добри от тези на " орлите ", само че фантазията на атакуващия футболист е била една - да играе в Шампионската лига и от всички клубове, които са го поискали, единствено Лудогорец му дава такава опция, въпреки и да би трябвало да се мине през квалификации.

Себастиан Вия към този момент е минал прегледите и се чака прехвърлянето му в Разград да бъде разгласен до часове. В касата на Берое ще влязат към 1,8-2 млн. евро плюс разнообразни бонуси за титли, голове, триумфи в евротурнирите и асистенции. В своята кариера 28-годишният колумбиец е играл за Депортес Толима (76 мача, 9 гола), Бока Хуниорс (172 мача, 29 гола) и Берое (11 мача, 5 гола). За националния тим на Колумбия има 4 мача. Футболист с сходна визитка дойде в България поради големите си правосъдни проблеми, поради които той безусловно бе изпъден от Бока Хуниорс и тренираше за здраве в родината си Колумбия.

В оня миг доста тимове са проявявали интерес към Вия, само че нито един от тях не се престраши да го вземе, тъй като от " Бомбонера " заплашваха, че ще си потърсят общо 10 млн. евро от всеки, който го картотекира и употребява, написа " Мач телеграф ". В Берое обаче се престрашиха, а от Бока Хунирос се отхвърлиха да завеждат дело, което не е несъмнено, че ще завоюват. Така в този момент старозагорци ще осребрят съществено от привличането на Вия и от последвалия му трансфер в Лудогорец.
 Лудогорец ще отпразнува следващата купа с концерт на Борис Солтарийски
Лудогорец ще отпразнува следващата купа с концерт на Борис Солтарийски

Ето по какъв начин ще протече празничният за " орлите " 22 май

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР