ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Поклон пред паметта на достойните българи, избити от комунистическите изверги

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Днешната дата е най-трагичната за българската държавност и българския народ в по-новата им история. Преди 77 години на 9 септември групи терористи и нарушители, направлявани от неколцина професионални превратаджии и подкрепени осезаемо от порядъчно почерпената руска войска, нахлула на 5-ти в страната ни, откриват надзор над самостоятелното до тогава Царство България. А по-късно стартират по изключително жесток метод да изтезават и избиват видни политици, лекари, учители, военни и други общественици, милеещи за България. Има и свидетелства за изтребване и тормоз на жители и селяни на инцидентен принцип. Просто по този начин за спорта, за угаждане садистичните потребности на терористите, сред които обаче има и такива, които нямат никакъв идеологически претекст да вземат участие в шумкарското придвижване, тъй като са били просто нарушители, изплъзнали се на законна власт на цар Борис III.

За прокомунистическите съветско-кремълски тролове и освен бързам да кажа, че в България преди 1944 година фашизъм и нацизъм не е имало, а фашистите и нацистите в страната са били единици, за разлика от комунистите. Фашизъм в България е имало след 9 септември 1944 - червен фашистко-комунистически гнет, траял цели 45 години. И в това е продължението на нещастието за народа ни след преврата на 9.09.

За страдание тя не свърша и с това. Вече 77 години откакто необразованите колхозници в това ни общество взеха властта и откриха брутална тирания, те към момента ръководят страната ни посредством своите наследници (родствени и идеологически) и са я сложили в окупационно състояние.

99/100 от партиите в политическия ни живот, сякаш либерален, са бъкани с комунисти и ченгета от комунистическата Държавна сигурност.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил член на Българска комунистическа партия, в Българска социалистическа партия е цялостно с " някогашни " членове на Българска комунистическа партия и ченгета от Държавна сигурност, патронът на Движение за права и свободи Ахмед Доган е бил сътрудник на комунистическата Държавна сигурност, а в партията му има и други такива. В " ИТН " също има сътрудник на Държавна сигурност, както и щатен чиновник на тази мракобесна работа, а точно Иван Хиновски и Николай Радулов. А пък от " Демократична България ", които би трябвало да не позволяват в редиците си даже минимална връзка с незаконните режими на Коларов, Червенков и Живков, народен представител е тогавашният член на Българска комунистическа партия Велизар Шаламанов.

Хигиената от тази позиция е доста ниска и в редица извънпарламентарни партии.

Картината в българския политически живот ще бъде такава, до момента в който не бъдат извършени радикална и огромна декомунизация, на първо място посредством Закон за лустрацията.

Поклон пред паметта на достойните българи, избити от комунистическите изверги. Поклон пред всички жертви на човеконенавистния комунистически режим.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР