Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да

...
Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да
Коментари Харесай

Атанас Русев изригна: Ало, Кикиту, ще ти заведа едно чудесно дело! Потърпевшо е цялото общество

„ Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, с цел да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката, не вървят “. Това дава отговор в профила си във Facebook Атанас Русев, който упрекна Кирил Петков и Лена Бориславова във подправяне на документи, а Петков му върна набеждаване, че служи на Пашата.
„ Опитите ти да лъжеш и да клеветиш, че нашата реакция от Корал за твойте беззакония има нещо общо с „ Пашата “, ми дават учредения да ти заведа едно отлично дело за клюка. Ние реагираме по закон, тъй като всяко бездействия от страна на сдружението и персонално от моя страна би означавало съучастничество към това закононарушение, което не може да допуснем. Потърпевши са освен Корал, само че и цялото общество, което ти имаш искания да управляваш “, написа Русев.
„ Докога ще продължаваш по този начин да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб би трябвало да бъдат освен отвън политиката, само че и отвън публичния живот. Ти излъга и съобщи очакванията на цялостен един народ. Знаеш каква е ориста на предателите по правдивост “, завърша поста си Русев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР