Съжалявам за младите хора. Точно този младеж със същият джип

...
Съжалявам за младите хора. Точно този младеж със същият джип
Коментари Харесай

Жена и детето ѝ на косъм от смъртта заради Кристиан с джипа-ковчег: Едва не ни уби, щеше да е страшно

„ Съжалявам за младежите. Точно този юноша със същият джип преди месец едвам не ме умъртви със детето ми в колата. Толкова напираше да излезе от „ Мак Доналдс “ на ВСИ, че щеше да стане ужасно меле на светофара “, това написа пловдивчанката Милена Димитрова в коментар под една от публикациите на TrafficNews за жестоката злополука на „ Руски “.
В понеделник, към 3 часа 21- годишният Кристиан Екмекчиян, профучавайки с близо 200 км/час по бул. „ Руски “, се заби с джип „ Рейндж Ровър “ в разграничителната линия, отсече три остарели дървета и почина на място. Заедно с него гибелта си откри 22-годишната Теодора Николова, а приятелите им Иван П. и Николета У. са в болница, в тежко положение. Косвена жертва от злополуката е и пожарникарят Димитър Галчев, който бе ранен по време на избавителната интервенция.
От КАТ- Пловдив оповестиха, че Екмекчиян, който е дееспособен лидер, има регистрирани 16 нарушавания. Служителите на „ Пътна полиция “ са му съставили 5 акта и 11 фиша. 4 от актовете са за непоставен колан, а петият е за породено ПТП поради неспазване на отдалеченост. Само един от фишовете е за превишена скорост, заяви на брифинг началникът на „ Пътна полиция “ в Пловдив Красимир Нешев. Той съобщи, че на база на записаните нарушавания младият лидер не може да бъде подложен в графата „ рисков “, защото нарушаванията му фактически са много, само че не са тежки.
Мнозина обаче се съмняват, че записаните нарушавания дават цялостна картина за държанието на младия водач на пътя, поради обстоятелството, че майка му е дълготраен чиновник на КАТ. От неговата интензивност във Facebook излиза наяве, че Кристиан е бил фен на скъпите коли и високите скорости. Един от чатовете му звучи плашещо оракулски.
По непотвърдени данни преди няколко седмици, до момента в който карал с над 200 км/час по Асеновградско шосе, колата му се е запалила.
Все още остава без отговор въпросът, дали лидерът е карам под въздействието на алкохол или наркотични субстанции. Вече стана ясно, че компанията е играла карти до късно преди съдбовния случай. Свидетели настояват, че са минали с колата около Централна гара, от джипа се носел мощна музика, а част от пасажерите се били посочили през прозорците и крещели с цялостно гърло.
Резултати от кръвната проба на водача към момента няма.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР