Руските войски ще унищожат цялото американско военно оборудване, което е

...
Руските войски ще унищожат цялото американско военно оборудване, което е
Коментари Харесай

Захарова: Руските войски ще унищожат цялото американско военно оборудване, доставено на Украйна

Руските войски ще унищожат цялото американско военно съоръжение, което е доставено на Украйна, сподели през днешния ден говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова, представена от Ройтерс.

На брифинг в Москва, тя също по този начин акцентира, че опитите на западните страни да експроприират съветски активи са в нарушаване на личните им закони и рискуват да подкопаят интернационалната финансова система.

Захарова дефинира тези опити като неоколониални и част от хибридната война, която съгласно нея Западът води против Русия.

Същевременно тя предизвести Европейския съюз, че в случай че блокът наложи ограничавания на съветските медии, западните кореспонденти в Русия ще усетят бърз, недопечен и мъчителен отговор от страна на съветската страна.

Заместник-председатeлката на Европейската комисия Вера Йоурова е декларирала, че Европейски Съюз ще наложи наказания на основания в Прага новинарски уеб страница " Гласът на Европа ”, както и на вестник " Российская газета ", съветската новинарска организация РИА Новости и вестник " Известия ", заяви Блумбърг предходната седмица.

Говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова сподели през днешния ден на брифинг, че западните репортери в Москва ще усетят реакцията на страната, ако Европейски Съюз предприеме дейности против съветските медии.

" Ако тези ограничения бъдат подхванати против съветските медии, съветските публицисти, тогава, макар че западните репортери няма да желаят, те също ще би трябвало да усетят нашите ответни ограничения ", съобщи Захарова.

" Преди те усещаха нашата обич, само че в този момент ще би трябвало да усетят отговора. Ние ще отговорим стремително и извънредно мъчително за западняците ", добави тя.

Захарова разяснява и известията в западните медии, съгласно които Русия възнамерява саботажи в Европа, определяйки ги като " антируски клевети ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР