Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото

...
Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото
Коментари Харесай

С 3 годежа в ефир „Хелс Китчън“ заби в земята „Ергенът“! Гатьо обаче получи звучното ,,НЕ“

Сватбено въодушевление завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото кулинарно риалити нощес. Финалистите в шестия сезон изненадващо предложиха брак на своите половинки и получиха заветното “Да ” от тях. Майсторът на месото от тима на Златните Гатьо пък чу звучното “Не ” за своето пържено пиле, което попари упоритостите му да завоюва звездната победа този сезон.
Всяка една от звездите трябваше да се възползва от знанията и уменията на по-опитните си помощници, с цел да подготви свое авторско ядене, с което да впечатли началник Ангелов. Всички се показаха впечатляващо, само че първото място сграбчи тандемът на Димитър и Бони, което класира фолк дивата непосредствено за огромния звезден край на следващия ден вечер, предава СтандартНюз.
Александра Гърдева и Гатьо излязоха в пряк дуел, след който водачът на Златните Гатьо напусна Hell’s Kitchen вечно. Утре вечер в кулинарно шоу номер едно следва звездният край, който ще изправи върлите врагове Бони и Гърдева една против друга за заключителен конфликт.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР