Група от гласоподаватели, описани като Никога Тръмп“ внезапно подкрепят бившия

...
Група от гласоподаватели, описани като Никога Тръмп“ внезапно подкрепят бившия
Коментари Харесай

Някои бивши гласоподаватели на „Никога Тръмп“ сега казват, че подкрепят кандидата на Републиканската партия след осъждането му

Група от гласоподаватели, разказани като „ Никога Тръмп “ ненадейно поддържат някогашния президент след предходната седмица историческо разбиране. 

Свободната преса беседва с няколко гласоподаватели от цялата страна, чиито отзиви бяха доста повлияни от неоправдателната присъда в процеса в Ню Йорк против някогашния президент Тръмп.

Шон Магуайър, основан в Лос Анджелис рисков капиталист и някогашен донор на акцията на Хилари Клинтън, разгласи в обществените медии, че е дарил 300 000 $ на акцията на Тръмп в границите на един час след присъдата, и написа в есе, че „ двойните стандарти и законите, които Тръмп се сблъска с " " кипна кръвта ми. "

Той сподели пред The ​​Free Press: " Казаха ни, че Доналд Тръмп ще бъде краят на демокрацията, само че се оказва, че тактиката на законите е ескалирала от демократите и не от републиканците. И от тази конюнктура аз имам вяра, че Републиканската партия съставлява по-малка заплаха за демокрацията от Демократическата партия в м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР