Напънала се планината и родила… мишка. Това е изводът от

...
Напънала се планината и родила… мишка. Това е изводът от
Коментари Харесай

Младенов, ГЕРБ-София: “Компроматът” на Бонев е изцяло срещу ПП-ДБ в лицето на Терзиев и Трайчо Трайков

Напънала се планината и родила… мишка. Това е изводът от обезверения брифинг на “спасителите ” на София през днешния ден. Това написа във фейсбук общинският консултант от ГЕРБ-СДС Драгомир Младенов.
1. Уплашеният от публичното неодобрение против измененията на “Патриарха ” Борис Бонев цитира буквално опорки на своя идол в политиката Мая Манолова от 2019 година за “карти за паркиране ”, когато социалистката загуби изборите от Йорданка Фандъкова.
2. От ГЕРБ-София стремително се дава отговор с документ, който демонстрира, че “компроматът ” на Борис Бонев шест дни преди изборите е… против кметът на София от ПП-ДБ Васил Терзиев и против кмета от ПП-ДБ на регион “Средец ” Трайчо Трайков.
Като кмет Васил Терзиев е подписвал същите карти за паркиране, за които Борис Бонев търси пояснение от предходния кмет.
А отговорът на въпроса на “спасителите ” за какво има безвъзмездни места за паркиране на “Ангел Кънчев ” 6 е: Поискани са от кмета Трайчо Трайков!
“Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. „ Ангел Кънчев “ №6 е въз основа на искане от кмета на регион „ Средец “ (в годините госпожа Мария Ачкова и господин Трайчо Трайков). Искането е въз основа на контракт, подписан от регион „ Средец “, според който етажната благосъстоятелност на ул. „ Ангел Кънчев “ №6 обезпечава 200 кв. дворно място за площадка за игра към детска градина №12 против приемането на 6 карти за паркиране за съответни коли, посочени с регистрационни номера. ”
P.S. #ХубавоЕ, че на улица “Ангел Кънчев ” 6, ет. 1 е регистриран и адв. Димитър Георгиев Петров, общински консултант от ППДБСС (справка: https://bar-register.bg/attorney/1200632110)
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР