ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Борисов лъже нагло за АЕЦ “Белене” и Турски поток

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Мнение на общественика и енергиен специалист Стефан Гамизов, оповестено във Фейсбук

Поради изключителната безочливост на Бойко Борисов с изказванията му през вчерашния ден, че “национални предатели” желали да е вършел разнообразни неща, каквито в действителност действително бяха участващите (истински национални предатели) в неговата тирания, на следващия ден ще обявявам част от документ, който Теменужка Петкова скри и е обвързван с манипулирането на арбитражното дело в Женева за АЕЦ “Белене”.

Този документ е задоволително доказателство да се направи обосновано съмнение, че това дело е било манипулирано за да бъде изгубено съзнателно от държавното управление на Борисов и това държавно управление да има по този начин съображение да заплати 1.2 милиарда лв. за неизползваеми от икономическа позиция нуклеарни реактори и съпъстващи ги други уреди.

Колко рушвети са заплатили руснаците от тези 1.2 милиарда лв. е загатка, само че най-вероятно са били не по-малко от 200 милиона лв..

Борисов лъже рецидивиращо, необмислено и безочливо за АЕЦ “Белене” и " Турски поток ".

След този документ ще последва името и адреса на компания в Цюрих, която е действително съветска благосъстоятелност и в която са отклонени най-малко 1 милиард лв. и по-вероятно 1.5 милиарда лв. от строителството на " Турски поток " в нейна и на Лукашенко изгода. Няма никакъв действителен " Аркад " - той е единствено фасада! Няма да има и никаква облага от този газопровод, а загубите от старите директни такси към този момент се натрупат!

Ще посоча и името на съветският олигарх, който заплати парцела на служителката в кабинета на Бойко Борисов, която надзираваше дейностите по " Турски поток " с мъжа си в интерес на диктатурата в Кремъл.

Стъпка по стъпка ще повдигна юргана на най-мръсната порно корупционна политика в историята на България, която с изключение на политическа порнография, ще остане и катранено черна страница на национално изменничество в невиждани размери!

АЕЦ “Белене” и " Турски поток " са съветски военни хибридни енергийни планове против Европейски Съюз и България. Замесените в тях са правили и правят закононарушения против Републиката, а корупцията в отвратително нагли размери в тези “проекти” е премия за чудовищните каузи на тези мръсници и майкопродавци!


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР