ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

ОСТАВКА, г-н Вице!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Последните седмици, на фона на неспирни митинги и възгласи „ ОСТАВКА”, имаме голям напор на държавни представители в ефира на огромните малките екрани, а и в стриймингите на онлайн излъчвания. Гледам… и нямам доверие на ушите си!

Не ме вълнуват опорките,(нито дрешника им) които повтарят дамите, хвърлени от вожда на амбразурите, Повече съм засегнат от „ интелектуалната” част на държавното управление, в частност от вицепремиера, умишлен за Великанът на усвояването на Евросредства.

Без да се тормозя, в случай че това е разликата от преди 30 години, чувам и виждам Свободна Европа. Как пък в тази медия си сортират публицистите, все свободни европейци! Та през днешния ден гледах изявление онлайн с по този начин нарочения вицепремиер. То не бяха увъртания, „ не съм запознат”, „ не мога да разясня мнението на сътрудника (оная русата) вицепремиер”, „ не съм юрист”, и така нататък, ще акцентира обаче на партийната алабаланица. Не е ли този и зам. ръководител на Политическа партия (като че ли има и неполитически партии?!) ГЕРБ? Конкретни въпроси, заложени от журналистката, изискват и съответни отговори. И като няма такива, стартирам да си задавам аз въпроси:

1. Може ли зам. ръководител на партия да няма визия кой е

внесъл държавния законопроект за изменение на Избирателния кодекс в частта му за машинно гласоподаване?

2. Сега ли схваща, че законът е написан неспособно, и не е ясно коя институция дава отговор за закупуването на машините? И дори не е ясно какви машини?

3. От журналистката ли разбра, че с изключение на закупуване на машините, има и логистичен проблем за решение – доставка, подготовка, а след това и предпазване на тези машини.

Обаче нароченото вице уверено е решил, че всички тия задължения би трябвало да ги поеме ЦИК. Видимо поради това получи следващата оставка от председателката на Комисията. А ЦИК има огромен избор – или да разгласи, че ще има машини след шест месеца, или да наеме за безсмислено висока сума машини за изключителни избори, каквито очевадно ще има. И в двата случая отговорните са ЦИК. Любимото джуркане на герберасите – различен да е отговорен!

Та при всички тези естествени въпроси, да ми се изяснява вицето какъв брой доста работи, какъв брой работа за извършване още има, и по какъв начин структурите на партията не им разрешават да хвърлят оставка, тъй като, видите ли, това би било изменничество към хората, дали своят вот им доверие да свършат тази работа, в случай че не беше трагично, щях крепко да се посмея. Имаха над 10 години, с цел да си свършат работата. И те мнооого крепко я оплескаха!

Не изпитвам завист на който и да поеме ръководството на унищожената ни Родина. Дупе да му е крепко. Защото ВСИЧКО би трябвало да се ремонтира, пренастройва, или съгражда изначало.

Но, оптимистично видяно, първоначално бе… ОСТАВКА!

Не в този момент Велико Народно заседание.

Сега – Велико Народно Въстание!

02.09. в 8.00 пред постройката, над която висят със страшна мощ сърп и чук за изриване!

Ивайло Михайлов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР