ДЕНВЪР (AP) — Кампанията за преизбиране на президента Джо Байдън

...
ДЕНВЪР (AP) — Кампанията за преизбиране на президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Кампанията на Байдън призовава Републиканската партия да се откаже от съдебните дела за гласуване по пощата, позовавайки се на новата привързаност на Тръмп към това

ДЕНВЪР (AP) — Кампанията за преизбиране на президента Джо Байдън в четвъртък прикани висшите републиканци да прекратят правосъдните разногласия, опитващи се да лимитират някои аспекти на гласуването по пощата в този момент, когато Доналд Тръмп стартира да възприема метода.

Тръмп години наред погрешно твърдеше, че гласуването по пощата е изпълнено с измами, само че неговата акция за 2024 година стартира стратегия този месец за поощряване на гласуването по пощата, в случай че е комфортно за хората. Това е част от опита на републиканците да усилят гласуването по пощата измежду своите поддръжници.

В същото време Републиканският народен комитет, неотдавна под контрола на някогашния президент, заведе дело или се причисли към правосъдни каузи, опитващи се да лимитират някои аспекти на гласоподаване по пощата. Това включва закони в някои щати, в това число Невада, които разрешават да се преброяват закъснелите бюлетини, изпратени по пощата, стига да са изпратени до деня на изборите.

„ Ако Доналд Тръмп мисли съществено най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР