ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Анна Заркова: Все още изборът е наш

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Анна Заркова във " Facebook "

Какъв ден е 2-ри септември? Това е ден, определящ за живота ни с години напред. В този ден стотина случайници - изпълзяли като охлюви до върха на държавната власт – се събират в Парламента, с цел да си покажат рогцата.

За да се подиграват с Конституцията на България. Защо им е да го вършат?
За да покажат на света, че ние, които сме ги пуснали във властта, до момента в който сме зяпали в турските сериали, освен сме елементарни, ами сме по-прости от тях.

И че сме по-страхливи и по-мекотели, и по-гузни, и не по-малко лакоми и мързеливи, и оцапани от тях, в резюме – че ние сме стадо, а те са овчарите, които имат право да ни пасат, да вземат евросубсидии за ливадите, да ни натирват където си щат, да ни стрижат и доят.

Те желаят да покажат, също по този начин, на малцината почтени, умни и образовани народни представители, че са си сбъркали мястото – че Народното събрание не е място за отговорно законодателство, а е разплодник за плужеци на корупционна храна, в който не лапаш ли, а роптаеш против лапачката, ще те оплюят и удавят в тиня.

А ето и най-важното, което желаят те да сторят на 2 септември – да си гласоподават 5 месеца време, в което да трансфорат и идните избори в шменти-капели.
Те желаят, само че народът дава. Все още изборът е наш – той е персонален и е в този момент – да бъдеш неудовлетворен човек или удовлетворена овца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР